Werkplaats.

Ik geef u een rondleiding door mijn werkplaats. Hoe ziet mijn werkplaats eruit. Efficiënt, schoon, machines krijgen regelmatig onderhoud en de juiste verlichting. Kort samengevat, efficiëntie betekent voor mij weinig loopafstand en alles wat ik nodig heb is binnen handbereik. Na alle werkzaamheden worden machines en de vloer schoongehouden. Wat van groot belang is, dat mijn gereedschap goed is afgesteld op de dagelijkse werkzaamheden. Dus alles op de juiste manier gekalibreerd, scherpe zaagbladen en een onderhoud volgens de normen wat één of twee keer per jaar wordt uitgevoerd. Verlichting speelt een hele belangrijke rol in mijn werk, door de juiste verlichting worden mijn werkzaamheden continu scherp in het oog gehouden.


Frees met nauwkeurige frezen.

Het kloppend hard van mijn bedrijf is mijn Biesse Artech, een geavanceerde computergestuurde bovenfrees, die bijna alle bewerkingen op platen tot 4 meter lengte op freesgebied kan uitvoeren. Tot op de tiende millimeter nauwkeurig kan hij omfrezen, deuvelgaten boren, teksten infrezen, onder een hoek frezen en alle merken spoelbakken, kookplaten en aanrechtbladen infrezen. Komt u voor 1 naambord of voor 1000 ovale planken? Ik maak ze allemaal met liefde.

U kunt uw eigen materiaal aanleveren, of ik bestel het materiaal dat u voor uw project nodig heeft. Ik heb een betrouwbaar netwerk van leveranciers en kan bijna alle merken leveren en gangbare plaatmaterialen verwerken.


Kantenband.

Na het op maat maken van plaatmateriaal voorzie ik het vaak van een kantafwerking. Plaatmateriaal met een harde toplaag als HPL of melamine, dient langs de kopse kanten te worden afgewerkt. Zowel ronde als rechte platen kan ik met mijn 2 kantenbandmachines voorzien van een bijpassende of contrasterende kantenband.


Impressie van Rensma meubelbouw